ACHIZIȚIONEZI ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ


Stimate client,

Vrem să te anunțăm că Suzuki pune pe primul plan atât securitatea clienților, cât și a partenerilor noștri.

În contextul epidemiologic actual, partenerii Suzuki au optimizat procesul de achiziție al unui automobil, dezvoltând o serie nouă de servicii atât pentru vânzări cât și pentru departamentul de post vânzări.

În continuare te invităm să descoperi toți pașii necesari pentru a achiziționa un nou automobil Suzuki.

Îți mulțumim,
Echipa Suzuki


01 | CONFIGUREAZĂ-ȚI MODELUL

Bine ai venit pe site-ul nostru.
Te invităm în secțiunea Modele unde îți poți configura modelul Suzuki preferat.
Selectează modelul, alege tipul de motorizare, transmisie și tracțiune. Ai chiar și opțiunea de a compara variantele de echipare.
Nu în ultimul rând, întră în modul 360 pentru a vedea ce culoare se potrivește mai bine. La final, contactează cel mai apropiat dealer și solicită o ofertă de preț personalizată!


02 | SERVICIILE NOASTRE

După ce ai trimis solicitarea, vei fi contactat de dealerul Suzuki selectat care îți va prezenta oferta personalizata pentru tine.
În oferta personalizată vei regăsi informații privind ofertele naționale aflate în desfășurare, termenul de livrare, soluții de finanțare și întreg procesul de achiziție al automobilului.
Dealerii Suzuki pot pregăti de la distanță toate documentele necesare, atât pentru solutiile de finanțare cât și pentru cel de înmatriculare.
Vom avea nevoie de semnătura fizică, de aceea, dosarul tău va fi trimis prin curier rapid.


03 | SERVICII SUPLIMENTARE

Suntem prezenți online mai mult ca niciodată și am dezvoltat câteva servicii suplimentare pe care le poți accesa sau solicita din confortul propriei case:

  • Vânzări: consultanță telefonică și online

  • Service: asistență service la domiciliul clientului, ridicare auto de la domiciliul clientului, vânzări piese și accesorii online, programare revizie online I.T.P.

Contactează cel mai apropiat dealer.


04 | DEALERI

Pentru orice altă întrebare legată de produsele și serviciile Suzuki, dar și pentru serviciile suplimentare, apasă pe butonul de mai jos și contactează cel mai apropiat dealer.
În plus, show-room-urile și service-urile Suzuki sunt deschise și dacă dorești ne poți vizita în deplină siguranță.