Cauciucuri de iarna Suzuki

Cere ofertă*

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții

*Oferta este supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil. Ofertă valabilă până la 29.02.2024, în limita a 160 de seturi (prima condiție atinsă).

Pentru a putea beneficia de ofertă, participanții trebuie să plaseze o comandă fermă (plătesc factură de avans) începând cu dată de 01.02.2024 iar livrarea autovehiculelor eligibile să se realizeze până la dată de 29.02.2024.

Modelele eligibile în campanie sunt: autovehiculele marca Suzuki Ignis Mild Hybrid 12V, Swift Mild Hybrid 12V, Vitara Mild Hybrid 48V, Scross Mild Hybrid 48V, Scross Strong Hybrid 140V, Swace Full Hybrid.

*1 set roți de iarnă = 4 anvelope, 4 jante tablă/aliaj (în funcție de model), 4 senzori TPMS. Imaginile sunt cu titlu informativ. Detalii la dealerii Suzuki.

Modelele eligibile în campanie pentru beneficiu set roți de iarnă sunt:

  • Model Ignis / Swift 1.2 Mild Hybrid 12V - dimensiuni: 175x65R15;
  • Model Vitara Mild Hybrid 48V / S-Cross Mild Hybrid 48V și S-Cross Strong Hybrid 140V - dimensiuni: 215x60R16;
  • Model Swace - dimensiuni: 205x55R16;
  • Model Jimny - dimensiuni: 195x80R15;

Pe lângă beneficiul set roți de iarnă, participanții la campanie care plasează o comandă începând cu dată de 01.02.2024 și livrarea acestora are loc până la 29.02.2024, vor beneficia și de alte avantaje precum, discount, garanție extinsă, asistență rutieră.

Valoarea maximală a beneficiilor ce poate fi cumulată în campanie este de 2,400 Euro, TVA inclusă. Aceasta este o valoare maximă, anumite modele au o valoare mai mică a beneficiilor.

Campania este realizată prin acordarea unui suport financiar oferit de Magyar Suzuki ZRT și dealerii vânzători Suzuki participanți în campanie.

Valoarea maximă de 2,400 Euro TVA inclusă este formată din acordarea unui discount în valoare de 1360 Euro TVA inclusă din prețul recomandat de listă și acordarea cu titlu gratuit a unui set de roți* de iarnă cadou în valoare de 960 Euro TVA inclusă, plus garanție extinsă, asistență rutieră.

Valoarea minimală este de 710 Euro TVA inclusă reprezentând contravaloarea setului de roți de iarnă.

Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezenței campanii.

Imaginile sunt cu titlu informativ. Detalii la dealerii Suzuki.

Pentru a te bucura și mai mult de fiecare călătorie, la volanul modelului tău Suzuki preferat, îți oferim extra-beneficii chiar ACUM!

Achiziționează în perioada campaniei oricare dintre modelele participante în Ofertă* și bucură-te de avantajul de a fi client Suzuki. Ai Roți de Iarnă Cadou și extra-beneficii în valoare totală de până la 2400 Euro (TVA inclusă)

Set rori

În cadrul acestei Campanii se acordă cu titlu gratuit pentru fiecare model Suzuki participant în Ofertă* câte un set de roți de iarnă. Setul de roți de iarnă conține 4 anvelope, 4 jante tablă/aliaj (în funcție de model), 4 senzori TPMS.

Livrare

Pentru că stim că iți dorești să te afli la volanul autovehicului tău preferat Suzuki cât mai rapid, dealerii Suzuki te așteaptă pregatiți să te ajute să-ți împlinești visul în cel mai scurt timp posibil. Pentru mai multe detalii verifică chiar acum online stocul disponibil.

Garantie

Garanția extinsă Hybrid Pro este mijlocul prin care, pe lângă cei 3 ani de garanție oferită de producător, poți să te bucuri în liniște de încă 7 ani de garanție prelungită oferită de Asigurator. Garanția Hybrid Pro 3+7 ani / 200.000 Km este soluția inteligentă care te scapă de griji pentru eventualele defecțiuni ale celor mai importante componente ale autovehiculului: motor, transmisie, turbină și sistem hybrid.

Asistenta

Valabil pentru o perioadă de 3 ani după prima înmatriculare a autovehiculului Dumneavoastră Suzuki, serviciul de Asistență Rutieră poate fi folosit în mod gratuit atât de către posesor, cât și de către șofer și va ajuta în acele cazuri în care autovehiculul este în incapacitatea de a merge. Asistența Rutieră Suzuki e un instrument gândit special pentru a te ajuta în situații neplăcute, oferindu-ți asigurarea închirierilor de mașini și acoperirea cheltuielilor de cazare și taxi conform celor stabilite de Condițiile Generale ale Serviciului de Asistență Suzuki. Mai multe detalii aici.

Finantare

Fie că ești persoană fizică sau persoană juridică, dealerii Suzuki te așteaptă în showroom cu soluții de finanțare personalizate. Simplu și rapid astfel încât să beneficiezi la maxim de cele mai bune oferte Suzuki!

Avantaj Credit