GARANȚIE EXTINSĂ HYBRID PRO

- Service

Ce este Garanția extinsă  HYBRID PRO?

Garanția HYBRID PRO asigură extinderea perioadei de garanție standard oferită de Suzuki cu până la 7 ani.  Perioada de garanție a producătorului este de 36 luni sau 100.000 km (oricare dintre acestea survine prima) de la data la care vehiculul vă este livrat sau înmatriculat. 

Garanţia HYBRID PRO reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită de inca 7 ani pentru eventualele defecţiuni ale celor mai importante componente ale vehiculului (motor, cutie de viteze, turbină si sistem hybrid) oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki.

Garanţia extinsă HYBRID PRO acoperă costuri legate de piesele de schimb şi de manoperă, percepute de un Service  Autorizat Suzuki atunci când defecţiunea este cauzată exclusiv de vicii de fabricaţie (de material sau de montaj).

Modele eligibile garanție extinsă HYBRID PRO

Avem grijă să n-ai griji. Garanţia extinsă HYBRID PRO 3+7ani* / 200.000 km este o opţiune inteligentă, care te va scăpa de griji din momentul achiziționării noului model Suzuki. Serviciul este disponibil pentru vehiculele Suzuki:

  • Ignis si  Swift, echipate cu motorul K12D Dualjet cu sistem Mild-Hybrid.
  • SX4 S-Cross si Vitara echipate cu motorul K14D Boosterjet cu sistem Mild-Hybrid.
  • Across si Swace echipate cu sistem Hybrid.

Condiții pentru beneficierea serviciului de extinsă HYBRID PRO

Serviciile de garanție extinsă incluse în HYBRID PRO pot fi furnizate numai dacă:

  • În timpul garanției producătorului Suzuki, lucrările de inspecție, reparație și întreținere au fost efectuate la timp și în conformitate cu carnetul de garanție și mentenanță Suzuki;
  • În timpul garanției Hybrid Pro (peste 3 ani sau 100.000 km, dar înainte de 10 ani sau 200.000km), lucrările de inspecție, reparație și întreținere au fost efectuate la timp și în conformitate cu carnetul de garanție și mentenanță Suzuki;

Data de începere și încetare a Garanției Extinse HYBRID PRO

Garanția extinsă Hybrid PRO începe în prima zi al celui de-al patrulea an de la data livrării vehiculului către dumneavoastră sau în momentul în care kilometrajul depășește 100.000 km (oricare din aceste condiții este prima îndeplinită).
Garanția extinsă Hybrid PRO în cazul modelelor Across și Swace pentru bateria sistemului Hybird începe în prima zi al celui de-al șaselea an de la data livrării vehiculului către dumneavoastră sau în momentul în care kilometrajul depășește 100.000 km (oricare dintre aceste condiții este prima îndeplinită).
Termenul de încetare a garanției extinsă HYBRID PRO este atins în ultima zi a celui de-al 10-lea an calculat de la data începerii termenului de garanție acordată de producător sau la atingerea unui număr de maxim 200.000 km parcurși (oricare dintre aceste condiții este prima îndeplinită).

Valabilitatea Geografică a Garanției Extinse HYBRID PRO

Garanția extinsă HYBRID PRO este valabilă pe teritoriul geografic al Europei pentru vehiculele vândute în România.

Schimbarea dreptului de proprietate

Schimbarea dreptului de proprietate asupra vehiculului nu afectează garanția extinsă HYBRID PRO, garanția extinsă fiind transferată noului proprietar, sub rezerva faptului că în cazul în care vehiculul este vândut unui distribuitor (cu excepția unui dealer oficial Suzuki), garanția va înceta.

Perioada Garanției Extinse HYBRID PRO

84 de luni sau pâna la 200.000 km (3+7 ani/200.000 km), oricare dintre aceste condiții este prima îndeplinită.

Garanția extinsă HYBRID PRO în cazul modelelor Ignis Hybrid, Swift Hybrid, SX4 Scross Hybrid și Vitara Hybrid se aplică următoarelor elemente ale ansamblurilor menționate:

Motor

Galeria de admisie, blocul motor, carterul, chiulasa, garnitura de chiulasă, toate componentele interne legate de circulația uleiului (cum ar fi, dar fără a se limita la: arborele cotit, bielele, cuzineții, axele cu came, supapele), răcitorul de ulei, baia de ulei, comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, roata de acționare cu coroana dințată, cureau dințată de distribuție/lanțul de distribuție cu rolă întinzătoare, cu condiția că intervalele de schimbare să fi fost respectate și înlocuirea să nu fie prevăzută.

Sistem de alimentare

Turbosuflanta.

Transmisie și transmisie automata

Carcasa cutiei de viteze și componentele interne ale acesteia, incluzând convertorul de cuplu (Wandler), unitatea electronică de comandă a transmisiei automate, cablurile de schimbare a vitezelor (cabluri Bowden).

Sistem Mild-Hybrid SHVS

Generator-starter integrat (ISG), modul de alimentare auxiliar, defect tehnic (doar scurtcircuit) al bateriei auxiliare (12V și 48V), unitate control motor (ECM).

Garanția extinsă HYBRID PRO în cazul modelelor Across și Swace Hybrid se aplică următoarelor elemente ale ansamblurilor menționate:

Motor

Galeria de admisie, blocul motor, carterul, chiulasa, garnitura de chiulasă, toate componentele interne legate de circulația uleiului (cum ar fi, dar fără a se limita la: arborele cotit, bielele, cuzineții, axele cu came, supapele), răcitorul de ulei, baia de ulei, comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, roata de acționare cu coroana dințată, cureau dințată de distribuție/lanțul de distribuție cu rolă întinzătoare, cu condiția că intervalele de schimbare să fi fost respectate și înlocuirea să nu fie prevăzută.

Transmisie și transmisie automata

Carcasa cutiei de viteze (CVT & eCVT) și componentele interne ale acesteia, incluzând convertorul de cuplu (Wandler), unitatea electronica de comanda a transmisiei automate, cablurile de schimbare a vitezelor (cabluri Bowden).

Sistem Hybrid

Modul de alimentare auxiliar, defect tehnic (doar scurtcircuit) al bateriei sistemului Hybrid, unitate control motor (ECM), unitate control sistem Hybrid, motor electric sistem Hybrid (MG1; MG2;MGR), unitate de încărcare externa.

Garanția extinsă HYBRID PRO va acoperi garniturile, simeringurile arborilor, furtunurile, conductele, bujiile de aprindere și bujiile incandescente numai în cazul când își vor pierde capacitatea de funcționare datorită defecțiunii unei părți acoperite de garanție care urmează să fie compensată în mod obligatoriu în conformitate cu Garanția, iar înlocuirea lor devine necesară din punct de vedere tehnic.

Garanția extinsă HYBRID PRO nu va acoperi următoarele:

  • piese neautorizate de producător;
  • materialele de exploatare și auxiliare precum combustibilul, substanțele chimice, cartușele de filtrare, lichide de răcire și antigel, lichidul hidraulic, uleiurile, unsorile și alți lubrifianți; această excludere se referă la defecțiunile izolate ale unor astfel de materiale și la cazurile în care astfel de materiale trebuie schimbate sau completate datorită înlocuirii unui agregat;
  • piese cu uzură rapidă; această excludere se referă la defecțiunile izolate ale pieselor cu uzură rapidă și la cazurile în care o piesă cu uzură rapidă trebuie înlocuită sau reparată din cauza unei defecțiuni acoperite de garanție.

Pentru mai multe detalii priving garanția extinsă HYBRID PRO, vă rugăm să vă adresaţi dealerilor Suzuki!