service-header

Garanție Producător

- Service

Suntem încântați că ați ales ca noul dumneavoastră vehicul să poarte marca Suzuki și suntem convinși că o veți conduce cu mare plăcere .

Suzuki Corporation garantează că noul dumneavoastră vehicul a fost fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde ale producătorului și a fost inspectat înainte de a vă fi livrat.

În consecință , vă asigurăm că , în cazul improbabil în care orice piesă a vehiculului se defectează din cauza deficienței materialelor sau deficienței de producție în timpul perioadei de garanție , piesa va fi reparată sau înlocuită de un Service Autorizat Suzuki fără a percepe vreo plată pentru piese și /sau manoperă .

Perioada de garanție a producătorului este de 36 luni sau 100.000 km (oricare dintre acestea survine prima ) de la data la care vehiculul vă este livrat sau înmatriculat .

Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare și vă oferă posibilitatea extinderii perioadei de garanție prin intermediul unui partener Asigurator . Astfel, noul dumneavoastră Suzuki poate beneficia de încă 7 ani de garanție pentru anumite repere, prin intermediul unui partener Asigurator .

Pentru a afla detalii despre Garanția Hybrid Pro  precum și lista reperelor incluse în garanție , va rugăm să va adresați Dealerilor Autorizați  sau să vizitați secțiunea Garanția Hybrid Pro.