news_thumbnail

Garantie Producator

Autovehiculele Suzuki beneficiează de garanţia 3 ani sau 100.000 KM oferiți de către Producător și extinderea de până la 10 ani sau 200.000 KM oferită prin intermediul Reparatorilor Autorizați Suzuki din România.

Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare, prin extinderea perioadei de garanţie a vehiculelor noi cu sapte ani.

Garanţia Extinsă reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită pentru eventualele defecţiuni ale celor mai importante componente ale vehiculului (motor, cutie de viteze, turbina si sistem hybrid) oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki.

Garanţia Extinsă acoperă costuri legate de piesele de schimb şi de manoperă, percepute de un Reparator Autorizat Suzuki atunci când defecţiunea este cauzată exclusiv de vicii de fabricaţie (de material sau de montaj).

Pentru detalii nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul dumneavoastră Suzuki.