service-header

Ulei motor Ecstar

- Service

Ce este ECSTAR?

În anii ’80, Suzuki a demarat elaborarea unor lubrifianţi pentru a atinge performanţe absolute. Lubrifiantul poartă denumirea de „ECSTAR” fiind steaua noastră (Star) călăuzitoare către performanţe extatice (Ecstatic). Pe măsură ce aşteptările faţă de produsele noastre evoluează, este necesară o atenţie pe măsură şi privitor de anduranţă şi de protecţie a mediului. Promovând tehnologiile avansate pe parcursul istoriei prin procesul specifi c de producţie, Suzuki a optimizat permanent formula lubrifi antului „ECSTAR” a satisface şi chiar depăşi aceste cerinţe.

În 2015, ECSTAR a fost lansată ca marcă mondială Suzuki Genuine Oil & Chemical.

Prin optimizarea şi maximizarea performanţelor, „ECSTAR” vă va conferi o experienţă SUZUKI imposibil de egalat de către alţii.

Catalog ECSTAR

Reţetă de ultimă generaţie

Uleiul ECSTAR este proiectat într-o formulă ecologică pentru a păstra şi pe viitor mediul ambiant global, de care merită să se bucure şi generaţiile viitoare. Combinaţia de aditivi de înaltă performanţă pentru ulei sintetic de bază conferă uleiului ECSTAR, în comparaţie cu uleiurile normale de motoare, caracteristici superioare de frecare şi de curăţare, precum şi de stabilitate termică. Astfel, ECSTAR duce la un consum redus de carburant remarcabil şi protejează motoarele.

Avantajul uleiului de motor ECSTAR 

Economie de carburant 

Rețeta originală permite performanțe înalte și îndeplinește cele mai severe cerințe pentru motoarele Suzuki, referitoare la economia de carburant.

Protecție deosebită a motorului 

Tehnologia inovatoare de lubrifiere duce la atingerea unei stabilități termice, care asigură cea mai avansată protecție pentru motor, chiar și la porniri în condiții de ger.

Motor curat pentru andurantă crescută 

Performanțele de curătare prelungesc durata de viață a motorului, prevenind formarea mâlului și a depunerilor. Motorul rămâne ferit de probleme.

Ulei de înaltă performanţă, de ultimă generaţie, pentru îmbunătăţirea consumului de carburant la motoarele Suzuki pe benzină.
F9000
0W-20

Ulei de motor sintetic pentru motoare Suzuki pe benzină, cu tehnologie ultra eficienţă privind consumul de carburant.
F9000
5W-30

Ulei de motor sintetic pentru motoare SUZUKI pe benzină, cu tehnologie pentru înalte performanțe.
F7000
10W-30

Ulei de motor sintetic pentru motoare SUZUKI pe benzină, cu tehnologie pentru eficientizarea consumului de carburant
F9000
0W-30 C2

Ulei de motor sintetic pentru cele mai moderne motoare Diesel Suzuki, cu tehnologie ultra eficienţă privind consumul de carburant.
F9000
5W–30 C2

Ulei de motor sintetic pentru motoare Diesel Suzuki, cu tehnologie pentru înalte performanţe.
F9000
5W–30 C4

Ulei de motor sintetic pentru motoare Diesel Suzuki, cu emisii ultra scăzute şi tehnologie pentru înalte performanţe.

Gama Ecstar este complexă, cuprinzând o varietate de produse pentru toate tipurile de motoare şi vehicule (autoturisme, motociclete şi motoare de barcă) realizate de catre Suzuki. Pentru mai multe detalii privind gama Ecstar, descarcă catalogul cu produsele Ecstar ataşat.