news_thumbnail

Au inceput Jocurile Verii, powered by Suzuki Hybrid– Potrivit Tuturor , pe Plaja Europa FM

July 22, 2021

Vara aceasta, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 10, vă așteptăm pe cea mai prietenoasă plajă de pe litoral, Plaja Europa FM, cu jocuri și concursuri, potrivite pentru toate vârstele.

Suzuki Hybrid – Potrivit Tuturor a pregătit premii care să transforme vacanța la mare într-una cât mai plăcută! Provocările vin de la distanța potrivită, cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

De la rățuștele care caută să prindă cât mai multe cercuri magice, pe care le transformă în premii Suzuki, la întrecerile pe nisip, construcția de castele din nisip și distractivul dans limbo, toate se numără printre jocurile simple și distractive la care oricine poate lua parte.

Anunțul de început pentru fiecare joc se face direct pe Plaja Europa FM simultan cu prezentarea regulilor, dar și a premiilor care-i așteaptă pe câștigători. Înscrierea la toate concursurile este gratuită și nu presupune o pregătire specială. Doar chef de distracție alături de echipele Europa FM și Suzuki!

Suzuki oferă cele mai noi tehnologii pe care vă puteți baza pentru drumuri în siguranță. În fiecare weekend, pe Plaja Europa FM, aflați mai multe despre cum Suzuki Hybrid - Potrivit Tuturor vă asigură cea mai bună experiență de condus și drumuri în siguranță, astfel încât să aveți mai mult timp și mai multă energie pentru ceea ce contează: timpul petrecut cu prietenii și familia și jocurile care ne aduc împruenă și fac vara 2021 să fie memorabilă.

Sistemul Mild Hybrid de 12V, disponibil pe Suzuki Swift și Ignis este compus dintr-un starter-generator (ISG) și o baterie Li-On de 10Ah. Cele două componente oferă asistență motorului termic pentru o mai bună economie de combustibil.

Acest sistem se potrivește perfect automobilelor compacte pentru că oferă un echilibru dintre performanțe, consum și spațiul pe care îl ocupă.

Sistemul Hybrid de 48V, disponibil pe Vitara, SX4 S-Cross și Swift Sport este cel mai avansat sistem Mild Hybrid din gama Suzuki. Acesta are principii de funcționare similare cu sistemul de 12V și își păstrează calitatea de a fi ușor, toate componentelor sale cântărind mai puțin de 15 kilograme. Cu toate acestea, este mai puternic.

Sistemul Plug-In Hybrid, disponibil pe Suzuki Across oferă economie de combustibil fără egal, emisii scăzute de CO2 și demaraj excelent.

Sistemul Full Hybrid, disponibil pe Swaceasigură propulsia optimă folosind motorul electric, motorul termic sau pe amândouă în funcție de stilul de condus, pentru pentru a maximiza plăcerea condusului, cu accelerații puternice, liniare dar și cu emisii și consum de combustibil excelente.

Mai multe informații despre Suzuki Hybrid - Potrivit Tuturor sunt disponibile pe https://suzuki.ro/hybrid/