news_thumbnail

Proiectul NEDO adoptă studiul inițiat de Suzuki și Yamanashi cu privire la optimizarea tehnologiei cu hidrogen în India

June 23, 2022

Yamanashi Hydrogen Company, Inc. și Suzuki Motor Corporation au anunțat că proiectul intitulat „Studiu de conformitate cu cerințe demonstrative pentru ca tehnologia cu hidrogen să poată obține funcționarea termică optimă în fabricile din India (Haryana, India)” a fost propus și adoptat ca studiu de fezabilitate pentru demonstrația internațională a anului fiscal 2022.

Acesta este un proiect international demonstrativ cu privire la tehnologiile de eficiență energetică din Japonia (Studii de adecvare a cerințelor demonstrative)”, o invitație publică din partea New Energy din Japonia și Organizația de Dezvoltare a Tehnologiei Industriale (NEDO).

Scopul proiectului este de a lua în considerare fezabilitatea structurării unui sistem optim de operare termică în uzine prin fabricarea hidrogenului cu sistem Power-to-Gas (P2G), prin utilizarea excesului de electricitate în India, unde se dorește introducerea energiei regenerabile.

Pe tot parcursul acestui proiect, care se va desfășura până în martie 2023, se vor înainta cercetarea potențialității în India, precum și cercetarea privind volumul cererii de hidrogen și costul în Uzina Manesar de la Maruti Suzuki India Limited*.

Pentru realizarea neutralității emisiilor de dioxid de carbon, YHC și Suzuki vor aborda un proiect pentru realizarea procesului optim de conversie a energiei în uzinele din afara țării, uzine în care se consumă combustibili fosili.

Toate acestea folosind extraordinara tehnologie a electrolizei apei din Japonia, un loc cu condiții meteorologice oscilante.

*Sucursală de vânzări și producție de automobile a Suzuki din India.