news_thumbnail

Suzuki S-Cross locul 2 la testul de anduranta Auto Bild

July 30, 2020

"Motiv de mândrie pentru S-Cross! În testul de anduranţă realizat de prestigioasa revistă germană Auto Bild, Suzuki S-Cross s-a clasat pe locul 2. Fiabilitatea şi performanţele modelului au fost remarcabile – pe parcursul a 100.000 de kilometri nu au apărut nici un fel de defecte la motor sau transmisie.

S-Cross. Puternic şi economic

Motorul diesel de 1.6 litri cu care a fost echipat modelul S-Cross care a participat la test a fost descris ca “un motor puternic, cu accelerări excelente şi cu un consum redus de combustibil”.

“Ne bucurăm că modelul S-Cross a fost apreciat de o revistă auto atât de importantă ca Auto Bild. Dar nu am fost surprinşi de veste – fiabilitatea şi calitatea modelelor Suzuki este apreciată în toată lumea, iar noi ştim că maşinile vândute de noi sunt parteneri de încredere pentru clienţii Suzuki”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki România.

Auto Bild este una dintre cele mai importante reviste auto din lume, prezentă în 36 de ţări şi vândută în peste 7 milione de exemplare la nivel global."