news_thumbnail

Suzuki va dezvolta împreună cu Inmotive transmisia EV cu 2 trepte

February 3, 2023

Suzuki Motor Corporation (denumită în continuare „Suzuki”) a semnat un acord comun de dezvoltare cu Inmotive Inc. (Sediu: Ontario, Canada; director general: Paul Bottero; denumită în continuare „Inmotive”) pentru dezvoltarea unei transmisii EV (vehicul electric) cu 2 trepte pentru un viitor vehicul electric Suzuki.

Inmotive a fost înființată în 2010 în Toronto, Canada. Aceasta a dezvoltat transmisia IngearTM cu 2 trepte, o construcție ușoară bazată pe o tehnologie compactă și eficientă pentru a îmbunătăți performanța unităților de propulsie EV. Inmotive își propune să accelereze evoluția globală către o mobilitate accesibilă cu zero emisii și să joace un rol important în diminuarea schimbărilor climatice.

Suzuki este de părere că, prin acest acord comun de dezvoltare vizând transmisia EV cu 2 trepte, are posibilitatea de a extinde autonomia vehiculului electric prin utilizarea eficientă a cuplului motorului, reducând, în același timp, costurile datorită utilizării unei unități propulsoare electrice mai mici, precum și posibilitatea de a îmbunătăți performanța de conducere în diferite regimuri de condus.

Suzuki va continua să construiască relații cu întreprinderi care dețin tehnologii unice, pentru a accelera dezvoltarea mobilității de generație următoare și pentru a furniza o varietate de soluții de transport care să ofere avantaje oamenilor și societății.

Datele Inmotive

● Denumirea întreprinderii: Inmotive Inc.

● Sediu: Toronto, Ontario, Canada

● Reprezentant (director general): Paul Bottero

● Înființată: 2010

● Activitate: Dezvoltarea transmisiei EV cu 2 trepte

● URL: https://www.inmotive.com/