Avantaj Client

VREI MAI MULT DE LA AUTOTURISMUL TĂU?

Cu Suzuki, primești întotdeauna mai mult! Fiecare călătorie devine o experiență îmbunătățită datorită gamei noastre de modele hybrid, proiectate să răspundă oricăror nevoi. Suzuki este partenerul tău de încredere pe drum, combinând eficacitatea, siguranța și un raport excelent calitate-preț, totul într-un pachet complet, ideal pentru orice stil de viață.

SOLICITĂ OFERTĂ

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții

Ofertă supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru a putea beneficia de ofertă, participanții trebuie să plaseze o comandă fermă (plătesc factura de avans) la unul din dealerii autorizați Suzuki, participanți în campanie, pentru autovehiculele marca Suzuki Ignis, Swift, Vitara, Scross, Swace în perioada 01.04.2024 - 31.05.2024. Magyar Suzuki ZRT - Sucursala Voluntari nu desfășoară activități comerciale de vânzare cumpărare. Acestea se derulează de către reteaua de dealeri autorizați Suzuki.

Modelele Suzuki eligibile pentru care s-au plasat comenzi ferme (s-au plătit facturi de avans) la unul din dealerii autorizați Suzuki, participanți în campanie, trebuie achitate integral de către clienți și trebuie livrate în perioada campaniei.

Campania este realizată prin acordarea unui suport financiar oferit de Magyar Suzuki ZRT - Sucursala Voluntari și dealerul vânzător Suzuki, participant în campanie. Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii.

Valoarea maximală a beneficiilor ce pot fi cumulate în campanie este în valoare de 2.100 Euro, TVA inclusă pentru modelele Vitara si Scross. Valoarea maxima de 2.100 Euro TVA inclusă este formată din acordarea unui discount în valoare de 1.500 Euro TVA inclusă din prețul recomandat de listă și acordarea cu titlu gratuit a serviciilor de garanție extinsă oferită prin asigurator de 3+7 ani/200,000 km și a asistenței rutiere în valoare de 600 Euro TVA inclusă. Imaginile sunt cu titlu informativ. Detalii la dealerii Suzuki.

Ce înseamnă „mai mult” cu Suzuki?

Toate modelele noastre sunt echipate cu tehnologia hybrid, oferindu-ți performanță superioară cu un consum redus. Călătorești cu încredere, știind că siguranța ta este garantată prin cele mai avansate sisteme de asistență pentru șofer. Cu oferta noastră exclusivă, primești mai mult decât te-ai aștepta. Beneficiezi de un avantaj client de până la 2.100 Euro (TVA inclus), valabil pentru modelele Vitara și SCross. Acesta este format dintr-un discount de 1.500 Euro (TVA inclus) și asistență rutieră împreună cu garanție extinsă, în valoare de 600 Euro (TVA inclus).

Pentru modelele Ignis și Swift, avantajul client este de până la 1.600 Euro (TVA inclus), incluzând un discount de 1.100 Euro (TVA inclus) plus garanție extinsă și asistență rutieră în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Iar pentru modelul Swace, beneficiul tău este de până la 1.950 Euro (TVA inclus), compus dintr-un discount de 1.350 Euro (TVA inclus) și serviciile adiționale de garanție și asistență rutieră, în valoare de 600 Euro (TVA inclus).

Garantie
Asistenta Rutiera
Livrare Rapida
Servicii Financiare

Toate aceste avantaje sunt oferite de Magyar Suzuki ZRT - Sucurlasa Voluntari împreună cu dealerii Suzuki participanți în campanie, pentru că mereu lucrăm împreună pentru a-ți oferi mai mult. Astfel, cu Suzuki, beneficiezi nu doar de discount-uri substanțiale, ci și de asistență rutieră pentru siguranța ta permanentă, garanție extinsă de 3+7 ani, livrare rapidă pentru ca autoturismul tău să fie gata atunci când ești tu pregătit să pleci la drum, opțiunea ALLGRIP AUTO (disponibil pentru Ignis și Swift) și ALLGRIP SELECT (disponibil pentru Vitara și Scross) pentru aventurile off-road și condițiile dificile de drum, împreună cu Suzuki Connect (disponibil pentru Scross) pentru acces în timp real la funcții convenabile prin aplicația pentru mobil.

Vino la dealerul tău Suzuki pentru a descoperi toate avantajele.