news_thumbnail

RECHEMARE ÎN SERVICE

A început campania de rechemare în service pentru instalarea softului actualizat la vehiculele echipate cu motor diesel Euro6 D16AA!

De ce este necesară updatarea softului motorului?

După cum veți observa, fără îndoială, emisiile motoarelor diesel sunt un subiect mult dezbătut în interiorul și în afara Europei. Opiniile producătorilor, clienților, autorităților de reglementare și autorităților locale se dezvoltă în timp. Suzuki susține toate eforturile de reducere a impactului asupra mediului al tuturor vehiculelor. Producătorul motorului diesel care echipează vehiculul Dvs. a dezvoltat un software al motorului actualizat pentru vehiculul Dvs., care va îmbunătăți și mai mult emisiile în timpul conducerii reale. Această actualizare a fost testată și aprobată de autoritatea europeană responsabilă cu omologarea de tip. Prin urmare, Suzuki întreprinde o campanie de service pentru a instala software-ul motorului actualizat pe vehiculele relevante.

Ce modele sunt rechemate în service?

Este vorba despre modelele SX4 S-Cross (produse în perioada 12 Iunie 2015 - 11 Iunie 2018) și Vitara (produse în perioada 19 Ianuarie 2015 – 19 Iunie 2018), echipate cu motor diesel Euro6 D16AA

Află dacă și mașina ta este afectată prin completarea formularului de mai jos!

Suzuki Vitara

produse in perioada
19 ianuarie 2015 - 19 iunie 2018
echipate cu motor diesel Euro6 D16AA

Suzuki SX4 S-Cross

produse in perioada
19 ianuarie 2015 - 19 iunie 2018
echipate cu motor diesel Euro6 D16AA

Ce trebuie să faceti?

Programați-vă la dealer-ul Dvs. Suzuki pentru o verificare, folosind codul 97DC atunci când solicitați „serviciul de actualizare software”. Click aici pentru lista dealerilor autorizați Suzuki.

IMPORTANT! 

  • Actualizarea softului se face în mod gratuit 
  • Numai reprezentanții autorizați Suzuki  pot face această actualizare.

Ce se întâmplă dacă nu mai sunteti detinatorul  autoturismului Suzuki menționat?

 În acest caz, am aprecia foarte mult dacă ne puteți informa. Acest lucru se poate face prin completarea formularului de mai jos

Vă mulțumim sincer pentru cooperare și ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care vi le-ar putea provoca. Cu toate acestea, sperăm să împărtășiți ambițiile noastre de protejare a mediului și să înțelegeți cât de mult prețuim clienții noștri și satisfacția lor în legătură cu produsele Suzuki. 

IMPORTANT!

Actualizarea se face GRATUIT

Programare telefonică sau prin e-mail la dealerii Suzuki

Acte necesare: carnetul de garanție și evidența de service

Numai la reprezentanții autorizați Suzuki

i
i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții