news_thumbnail

Noi investiții Suzuki în parteneriatul cu SkyDrive Inc.

January 12, 2024

Într-o mișcare îndrăzneață și inovatoare, Suzuki Motor Corporation (numită în continuare Suzuki) redefinește orizonturile tehnologice prin noi investiții strategice în SkyDrive Inc. Investiția a fost desfășurată în luna decembrie 2023, consolidând astfel colaborarea lor în domeniul mașinilor zburătoare.

În continuarea parteneriatului lansat în martie 2022, Suzuki și SkyDrive au evoluat de la demararea activităților comerciale și tehnologiei mașinilor zburătoare la o etapă semnificativă de investiții financiare. În octombrie 2023, cele două companii au semnat un contract de cooperare pentru producția de mașini zburătoare, preconizându-se începerea fabricării modelului SKYDRIVE (tip SD-05) în primăvara anului 2024.

Acestă colaborare activă este subliniată și de participarea lor la Global Trade Show, un eveniment de amploare desfășurat în India, în cadrul "Vibrant Gujarat" din Gandhinagar. Suzuki și SkyDrive își unesc forțele pentru a explora și extinde orizonturile posibile ale activităților comerciale în piața din India.

De la stânga: Toshihiro Suzuki, Președintele Suzuki,
și Tomohiro Fukuzawa, Directorul General Executiv al SkyDrive