news_thumbnail

Osamu Suzuki inclus în Motoring Hall of Fame, galeria celebrităților auto de prestigiu

January 10, 2024

Hamamatsu, 28 decembrie 2023 

Suzuki Motor Corporation anunță că Osamu Suzuki, consilierul principal al companiei, a fost inclus în Motoring Hall of Fame (MHOF), unul dintre cele mai prestigioase cluburi auto din lume. Această distincție deosebită este acordată personalităților remarcabile pentru dedicarea lor excepțională, talentul și contribuțiile semnificative aduse industriei auto mondiale.

Osamu Suzuki a fost recunoscut în mod special pentru leadership-ul său de excepție și eforturile depuse în extinderea prezenței Suzuki pe piața globală, cu accent pe realizările remarcabile în India, unde brandul Suzuki a reușit să își mențină poziția de lider de piață. Este demn de menționat că Osamu Suzuki se alătură unui grup exclusiv de doar 39 de personalități din întreaga lume care au fost incluse în MHOF începând cu anul 2010.

Atsushi Niwa, managerul grupului de promovare și planificare a vânzărilor de automobile Suzuki Motor Corporation, precum și întreaga companie își exprimă recunoștința față de contribuțiile lui Osamu Suzuki și speră ca această distincție să contribuie la consolidarea prestigiului și a poziției Suzuki pe piețele auto locale.