news_thumbnail

Suzuki IGNIS isi va face debutul european la Salonul Auto de la Paris

July 30, 2020

"Suzuki are tradiţie în dezvoltarea de maşini compacte, iar unele dintre elementele tradiţionale ale mărcii au prins din nou viaţă pe noul Ignis. Designul exterior minimalist are un aspect proaspăt, iar elementele clasice pentru Suzuki sunt uşor de identificat.

O serie de tehnologii noi, inclusiv o platformă mai rigidă şi uşoară şi sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), sunt disponibile pe noul Ignis, ceea ce oferă un consum redus de combustibil, fără a face vreun sacrificiu în ceea ce priveşte performanţele tehnice ale noului model.

În Europa, noul Suzuki Ignis va fi disponibil la vânzare începând din luna ianuarie 2017.

Cealaltă noutate de la standul Suzuki va fi modelul SX4 facelift. Cu partea din faţă modificată şi cu un interior mai rafinat, SX4 facelift are un caracter mai sofisticat şi va stabili noi referinţe la această clasă. Motoarele turbo de 1.0-litri şi 1.4-litri BOOSTERJET cu injecţie directă vor înlocui motorul actual de 1.6 litri, benzină.

Mai multe detalii vor fi disponibile în cadrul conferinţei de presă Suzuki, programată pe 29 septembrie 2016 la ora 09:00 a.m. Suzuki are standul 511 la Salonul Auto de la Paris, în hala 1.0, Paris Expo Porte de Versailles.

La standul Suzuki vor fi mai fi expuse:
Automobile: Vitara, Jimny, Baleno şi Cervo (un model clasic din 1977, cunoscut în Europa ca SC100)
Motociclete: SV650 şi MotoGP
Bărci: DF300AP
Salonul Auto de la Paris 2016 este deschis presei în zilele de 29 şi 30 septembrie, iar publicului larg între 1 şi 16 octombrie."