news_thumbnail

Suzuki susține Federația Română de Polo 

June 8, 2023

Un sportiv ajunge la performanță prin muncă, dăruire și perseverență! Și noi, la Suzuki, ne străduim ca mașinile noastre să ajungă la cele mai înalte standarde de performanță. 

Și, pentru că i-am privit întotdeauna cu admirație și ii consideram un exemplu de urmat, am decis să ne alăturăm lor.  

Suzuki România este partener de mobilitate al Federației Române de Polo. De ce acest parteneriat? Pentru că ne dorim să susținem sportul românesc, să ajutăm la creșterea unor tinere talente, iar Federația Română de Polo prin reprezentanții săi este un model de Performanță, orientat spre rezultate și spre viitor! 

,,Mentalitatea de învingători a sportivilor de performanță și determinarea lor zilnică sunt un exemplu pentru noi. Credem că, pentru a trăi în armonie, avem nevoie de obiceiuri sănătoase și țeluri care să ne mențină motivați.  

Iar sportul ne oferă aceste oportunități. Astfel, vrem să inspirăm cât mai mulți oameni, cât mai mulți posesori de Suzuki și nu numai să practice sport, să practice polo sau să vina să îl urmărească. A fi alături de echipa națională a României de Polo este o onoare. 

Ne bucurăm să creștem împreună cu Federația Română de Polo și să le oferim ajutorul necesar pentru a nu se opri niciodată din drumul lor către victorie.’’ – Nicoleta Gerea, Branch Office Leader, Suzuki România

Valorile noastre ne-au adus aproape. De ambele părți ne dorim să creștem în permanență și facem demersurile necesare pentru a inova și a oferi cele mai bune resurse în acest sens. Federația Română de Polo are o mulțime de oameni pasionați și muncitori în componență.   

Aceștia dau resursele lor mai departe către tinerii sportivi. Dar, pentru asta, au nevoie de susținere. Aici intervenim noi. Pentru că drumul către succes înseamnă mult mai mult decât jocul în sine. Acest drum este tot ce nu vedem în spatele pregătirilor, a călătoriilor, deplasărilor și eforturilor extraordinare care se întâmplă în fiecare zi, cu fiecare competiție.  

De aceea, Suzuki România este partener de mobilitate al Federației Române de Polo, pentru ca oamenii care fac performanțele posibile să poată merge mai departe, pe orice drum, fără obstacole, fără emoții.   

Pentru ca împreună să creștem sportul românesc. 

,,Vreau să mulțumesc partenerului nostru Suzuki România, pentru susținerea acordată pe parcursul ultimilor doi ani, care nu au fost deloc ușori și pentru sprijinul acordat acestui sport atât de frumos. 

Ei sunt un partener foarte important care a readus în atenția publicului larg fairplay-ul și semnificația sportului în viețile oamenilor. 

Fără ajutorul celor de la Suzuki România, nu am fi putut ajunge unde suntem azi. 

Ne-au fost aproape în momentele de cumpănă și reprezintă un stâlp de susținere al Federației Române de Polo. Am crescut alături de ei și ne bucurăm că avem un asemenea parteneriat!” declară – Alex Matei, președinte FRP